אורטיקריה וזריקת זולייאר

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

31/08/2017 | 15:44 | מאת: מעיין

שלום רב, אני סובלת מאורטיקריה כ3 וחצי שנים. מקבלת זריקות כשנתיים עם שנה הפסקה ביניהן. בהתחלה קיבלתי זריקה אחת ל4 שבועות (300) ואילו בשנה האחרונה הצלחתי לרווח לאחת ל6 שבועות. בחודשיים האחרונים הפריחה חזרה למרות קבלת הזריקה (ללא קשר לזמן קבלת הזריקה). האם יש מה לעשות בנידון? או שהגוף כבר התרגל לזריקה? תודה רבה

03/09/2017 | 19:44 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב הייתי בודק את רמות הנוגדנים בדם - ייתכן וצריך להעלות את מינון הזריקה בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה