נזלת כרונית חייבת להיות אלרגיה?

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

20/08/2017 | 07:57 | מאת: רועי

שלום, שמי רועי ואני מנוזל המון. זה לא הגיוני לי שזה מאלרגיה, אבל אני שואל את השאלה כאן בכדי לבדוק מה הן האלטרנטיבות לנזלת כרונית. אני מנוזל בכל בוקר כשאני מתעורר, כשאני מחליף בגדים / עומד יחף על הרצפה, גם כשאני מטייל במדבר / כינרת / ישן אצת חברים אני מוצא את עצמי מנוזל באותם מצבים. יש לי את זה רוב חיי. כיום אני בן 32. תודה רבה :)

25/08/2017 | 00:05 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב כמעט תמיד נזלת כרונית משנית לתהליכים אלרגיים אפשרויות נוספות ייבדקו על ידי מומחה אף אוזן גרון וכוללות - סינוסיטיס כרוני, הפרעה במערות ובמחיצות האף. בהצלחה פרופ נמרוד מימון

06/09/2017 | 23:04 | מאת: רועי

תבורך 3>

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה