קרם למיסיל, פעילותו ויעילותו על פטרת העור

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

18/08/2017 | 11:49 | מאת: קרם למיסיל, פעילותו ויעילותו על פטרת העור

שלום רב פרופסור נמרוד היום הובחנתי אצל רופא עור, פטרת הגוף, זיהומים פטריתיים. דרמטופיטיס בידיים חזה מפשעה וכפות גרליים. רופא עור המליץ ורשם לי קרם למיסיל, לשימוש מקסימום פעמיים ביום. שכחתי לשאול את הרופא- יש בו סטירואידים? מעת המריחה, תוך כמה זמן נספג בעור קרם למיסיל? תוך כמה זמן מתחילה להשפיע קרם למיסיל? שעות הפעילות שלו בגוף במקומות שאני מורח? היא מיועדת ופעילה ויעילה גם נגד סבוריאה דרמטיטיס? תודה רבה מראש לתגובתך לשאלותיי, פרופסור נמרוד.

18/08/2017 | 19:41 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב 1. יש בו סטירואידים? לא. 2. מעת המריחה - תוך כמה זמן הקרם נספג בעור? חצי שעה. 3. תוך כמה זמן הקרם מתחיל להשפיע? תתחיל לראות תגובה מספר ימים. 4. שעות הפעילות שלו בגוף במקומות שאני מורח? פועל ל -12 שעות. 5. היא מיועדת ופעילה ויעילה גם נגד סבוריאה דרמטיטיס? לא. מקווה שעניתי על שאלותיך ובהצלחה - פרופסור נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה