טריאפטז גבולי (אחרי שנתיים של תגובות אלרגיות שרק מחמירות)

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

11/08/2017 | 19:24 | מאת: א

הי, לפני כשבוע קיבלתי את התוצאות 11.3 כשהגבול הוא 11.4 הרופאה כתבה שזה גבולי הדגישה את חשיבות האפיפן ואמרה לי לקחת את התוצאות לרופא. חיפוש באינטרנט גילה לי די מהר רשימה ארוכה שמכילה את כל הדברים המוזרים שאני מתארת לרופאים כבר כמה שנים .. כולל התגובה למזג אוויר קיצוני , פעילות גופנית מאומצת מדי, מאכלים מסוימים, תרופות מסוימות. זה אפילו מסביר את כאבי השרירים ואת העובדה שיש תסמינים של אסטמה..אבל לא הצליחו להגיע לאבחנה... מכוון שאני עושה עבודה שמזג אוויר ומאמץ זה חלק ממנה (כל הקיץ התקשתי מאוד עד שרופא המשפחה פשוט הוציא אותי למחלה..) אני תוהה האם יש צורך לשנות סביבת עבודה? ובאופן יותר כללי האם כשמגיעים לאבחנה שיש בעיה בתאי הפיטום יש הוראות ברורות לגבי מקום עבודה? תודה

13/08/2017 | 20:44 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב אין הוראות גורפות וכל מקרה נבחן לגופו. הדרך הנכונה להתקדם היא לפנות למומחה אלרגיה שיבדוק וייתן המלצות לרופא תעסוקתי באשר למידת החשיפה במקום עבודתך בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה