אלרגיה לאגוזים בילדים ובכלל

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

10/08/2017 | 20:19 | מאת: משה

בני בן 3 עם אלרגיה לאגוזים ועם מאסטו.....מכיוון שלעניות דעתי אלרגיה גורמת למערכת החיצונית לתקוף את תאי המאסט....1.האם לאחר גיל 8 כאשר תהיה ירידה במאסטו....צפויה הקלה או התחסנות מפני אלרגיה לאגוזים? 2.האם ישנו סיכוי או מקרים מתועדים להחלמה מלאה מאלרגיה לאגוזים? תודה מראש

13/08/2017 | 20:42 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב ההוראות הן שיש להימנע מכל מגע עם אגוזים הסיכון בחשיפה גבוה ומכאן נובעת הנחייה זו אני מניח שיש כאלו שהאלרגיה עברה להם עם ההתבגרות אבל כאמור אנו לא נוטלים סיכונים מיותרים במצבים מסכני חיים אלו פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה