קעקוע שאני רוצה לעשות אבל אני פוחד להיות עם אלרגיה אליו וכדומה.

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

26/07/2017 | 13:57 | מאת: עידו

אני אסתמטי ופעם היה לי עגיל בגבה והייתה אינפקציה עשיתי קעקוע חינה והייתה פריחה האם אני בסיכון לאלרגיה כתוצאה לקעקוע אמיתי הוא שהדברים אינם קשורים כלל?

26/07/2017 | 23:03 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב זיהום מקומי אינו אלרגיה לחולי אסטמה באופן כללי יש סיכוי רב יותר להיות אלרגיים יש לבדוק את הקשר ואת סוג הפריחה לצורך כך יש לתעד את הפריחה באמצעות צילום ולפנות למומחה עור או מומחה אלרגיה בהצלחה פרופ נמרוד מיון

27/07/2017 | 15:45 | מאת: עידו

הפריחה שהייתה לי הייתה מזמן ועברה מהר ליפני זמן קצר עשיתי עוד פעם קעקוע חינה ולא הייתה פריחה כלל אני אסתמטי חלש כבר שבועיים בלי התקפים יש עוד דרכים לבדוק אם אני יהיה אלרגי לקעקוע?

27/07/2017 | 15:47 | מאת: עידו

שנתיים**** שלא היו לי התקפים* של אסתמה

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה