רופאים לא יודעים איך לעזור

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

24/07/2017 | 20:05 | מאת: מילה

שלום, בחודשיים האחרונים סובלת מהתקפים באים וחוזרים של נפיחות יובש עיקצוץ וגרד חזקים בשפתיים עפעפיים מאחרי האוזניים ופריחה באמות הידיים. רופאת משפחה אמרה שזה אלרגיה רשמה אריוס. לאחר ביקור אצל אלרגולוג וטסט אלרגיה הרופא אמר שאינו יודע מה יש לי ולא איך למנוע את זה אלא רק יכול לרשום לי כדורים נגד גרד ויובש. אמר שיכול להיות שזה קשור לבעיות הורמונליות אחרי הפסקת גלולות...חוץ מזה לא יודע איך לעזור... אני ממש סובלת וכל הפנים שלי מתקלפות ושורפות מיואשת לגמרי כבר... למי לפנות במקרה כזה ואיך אפשר למנוע את התסמינים שלא יקרו שוב? תודה

26/07/2017 | 23:08 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב אין להתייאש ובטח שלא לפנות לרופאי אליל למינהם פשוט מציע לך לפנות לרופא אחר בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה