פריחה בשק האשכים - אורטיקריה

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

21/07/2017 | 19:56 | מאת: אפרים

שלום ד"ר. אני סובל מזה שנים מאורטיקריה כרונית. לוקח אנטיהיסטמיניים על בסיס יומ-יומי. אתמול היתה לי התלקחות והרגשתי הרגשת גירוד בשק האשכים, אולם הייתי באמצע לחץ לעבודה ועברו רק כשעתיים עד שלקחתי כדור אנטיהיסטמיני. (אציין שזו לא פעם ראשונה שיש לי פריחה בשק האשכים כתוצאה מהאורטיקריה). אולם, עברו 24 שעות מאז המקרה ועדיין שק האשכים שלי יותר נפוח וקשיח, וחלק מהצבע שלו הוא גוון סגלגל מוזר שקצת מלחיץ אותי. אמנם הנפיחות היא לא כמו אתמול - אבל כאמור עברו כבר 24 שעות ועדיין יש שם נפיחות. הדבר מטריד אותי ואפילו קצת מלחיץ אותי. מה דעתך? תודה, אפרים.

21/07/2017 | 21:59 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב נשמע מטריד אם לדעתך מדובר באירוע שונה מהרגיל ייתכן והדבר מבטא בעייה אחרת הקשורה לשק האשכים עצמו אם כך הדבר - יש לפנות לאורולוג בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה