בנוגע לקרם דקטרין 20 מג

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

15/06/2017 | 19:21 | מאת: בנוגע לקרם דקטרין 20 מג

שלום דוקטור נימרוד היום הייתי אצל רופא עור. הוא הבחין אצלי טינאה פדיס ואוניקומוקיזיס, טפילי דמודקס, דרמוטיטיס כרונית, פריחה. על הגב, קרקפת, פנים-סנתר, חזה, מפשעה, כפות רגליים וציפורניים. רופא עור רשם לי קרם דקטרין 20 מג לשימוש פעמיים ביום. שכחתי לשאול את הרופא- מותר וניתן למרוח קרם דקטרין באותו יום בכל המקומות האלו יחד וכל יום בנפרד במקום אחר? תחילה ומשך השפעת הקרם מזמן המריחה? הקרם דקטרין , ממשיך לעשות את פעילותו עבודתו גם אחרי שאני מתקלח ושוטף? בכלל, שעות העבודה והשפעה של הקרם הזה מזמן המריחה. תודה רבה מראש על תשובותיך לשאלותיי דוקטור.

15/06/2017 | 23:17 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב אנא הפנה שאלותיך החשובות למנהל הפורום של רפואת עור בברכה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה