שאלה בנוגע לאלרגיה? איך לדעת?

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

14/06/2017 | 14:49 | מאת: רימה

שלום, מזה חודשיים, אני מרגישה שהעיניים צורבות ויש לי גודש באף, גירוי בגרון (לפעמים מלווה בכאב), שיעול (לא יבש עם ליחה). כמובן שהסימפטומים באים והולכים (לא רצוף חודשיים). הלכתי לרופאת עיניים,והיא ציינה שיש לי תגובה אלרגית בעיניים. יכול להיות ששאר הסימפטומים גם מעידים על אלרגיה? האם יכולה להיות אלרגיה עונתית או מכלבה שלי ? איזה בדיקות אני צריכה לעשות? בתודה רבה

14/06/2017 | 21:33 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב בהחלט נשמע לי כאלרגיה יש לפנות לרופא המשפחה על מנת שיוכל לתת לך טיפול סיסטמי מתאים בהמשך הדרך מנוחה אלרגיה יוכל לאבחן את הרגשיות המדוייקת באמצעות מבחנים עוריים בהצלחה פרופ המרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה