אלרגיה לחלב - תינוק בן שנה

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

12/06/2017 | 12:24 | מאת: טל

שלום ד"ר מימון, כשבני היה בן חודשיים, לאחר אכילת נוטרילון, הוא פיתח פריחה/אדמומיות נוראית בכל הגוף שעברה אחרי 20 אחרי הנקה. יש לציין שנוטרילון אכל בתינוקיה בבית החולים. בדיקת אלרגיה הראתה כצפוי אלרגיה לחלב ועברנו לתחליף במקביל בזמנו להנקה. היום בן שנה וקצת, בדיקה חוזרת הראתה שעדיין יש אלרגיה. כמובן שנתן לנו טיפות פנסטיל ליתר ביטחון... שאלתי היא: אני קוראת בפורומים שונים של הורים לאלרגים לחלב שלהרבה מהם יש מזרק אפיפן ולי הרופא שלנו אמר שאין צורך בגילו במזרק. מה בעצם הסיבה לכך? תודה מראש עבור תשובתך!

12/06/2017 | 13:46 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב הסיבה לכך שלא קיבלת מזרק קשורה למינון הקבוע של מזרקי האפיפן שהוא גבוה מדי לתינוקות בני שנה בכל מקרה - המלצתי היא להתייעץ עם מומחה האלרגיה שלך בהצלחה פרופ נמרוד מימון

12/06/2017 | 13:57 | מאת: טל

התייעצתי וזה מה שהוא טען אבל מוזר לי שיש הורים שבפירוש כותבים שהם מסתובבים עם המזרק הזה ומדובר בילדים בני גילו של בני

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה