אורטיקריה כרונית זריקת זולייר

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

04/06/2017 | 11:11 | מאת: אורי

בעלי סובל מאורטיקריה כרונית כבר 5 חודשים עד כדי חוסר תפקוד ביום יום וסבל נוראי בלילות. בהתחלה נטל טלפסט אריוס ביחד עם סטרואידים לאחר מכן נטל ציקלוספורין למשך תקופה שגרם לו לבצקות בכפות הרגליים והידיים ולכן, נאלצץ להפסיק. כרגע הומלץ על ידי פרופסור פרטי לקבל זריקת זולייר. מה הקריטריונים לקבלת סבסוד לזריקה זו? מה יעילותה בטיפול באורטיקריה?

12/06/2017 | 12:47 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב מדובר בתרופה מצויינת שעובדת על המנגנון האלרגי של אסטמה ואורטיקריה למעשה התרופה נקשרת לנוגדנים ספיציפיים מסוג IGE ולכן יש להוכיח את קיומם של הנוגדנים ברמה גבוהה מנורמה - זה נעשה בבדיקת דם פשוטה לאחר מכן יש לפנות למומחה אלרגיה ולהתקדם משם בהצלחה פרופ נמרוד מימון

12/06/2017 | 17:46 | מאת: מישהי

תופעות הלוואי יותר חמורות מהתועלת שלה. מה את בכלל צריכה סבסוד ? גם בחינם לא צריך לקחת אותה כי אחרי חודשיים בעלייך יפתח חולשות וכאבי שרירים שישביתו אותו. אין חולה אחד בעולם שזולייר ריפאה אצלו אורטיקריה. תקראי מה כתבו עליה חולים ברשת ( זה הדבר האמיתי ) ולא רופאים שמתפרנסים ממנה.

12/06/2017 | 22:26 | מאת: אורי

האם את מדברת מנסיון?

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה