קרמים משחות ואל סבון נגד פטריות

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

19/05/2017 | 13:07 | מאת: קרמים משחות ואל סבון נגע פטריות

שלום רב דוקטור אפרים. יש לי פטריות שונות במקומות שונים בראש פנים חזה מקומות אינטימים ומסביב לקרסוליים כפות רגליים. לפני כשבוע רופא עור בקופת חולים רשם לי קרמים משחות ניזורל ציקלודרם פוצידין ואל סבון אנטיבקטריאלי דרמקס. להשתמש בהם למרוח אותם כל יום כפי שמפורט איזה מהם מתי ואיפה. מזה כשלושה ימים אני חש תחושת מחנק בצואר גרון בלוטת הטריס, לחץ וכאבים ושריפה בחזה ולב, תחושת זרמים וצריבה בבטו וחזה, קשיי נשימה, תחושת עיקצוץ דקירות ברגליים. בשעות הערב ולילה במיוחד אין מנוחה ואני סובל מכל זה. אולי יש לי אלרגיה לגביהם? אני לא מסוגל לסבול תופעות לוואי כאלו. למשל ובכלל, מזריקות ועירוי כלשהו דרך הוריד, אין לי כאבים ותחושות הללו. רק כשאני משתמש בדברים אלו נגד פטריות. יש לך הסבר לזה דוקטור? בבתי חולים קיימים זריקות או עירוי דרך הוריד נגד פטריות בגוף?

19/05/2017 | 14:45 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב מצוקתך ניכרת היטב מתוך דבריך אנא פנה לרופא המשפחה ולרופא העור שרשם לך את מגוון התרופות הנ״ל. ממליץ שבשלב הנוכחי ומחשש לתהליך אלרגי - תפסיק באופן מיידי שימוש בכל התרופות החדשות אליהן אתה נחשף פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה