גירוד קשה בעור מזה מספר חודשים

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

18/05/2017 | 10:29 | מאת: נעמיש

מזה כחצי שנה אני סובלת מגירודים שהחלו בצואר ובלסת שלוו בעור יבש מאד בפנים (כשעור הפנים שלי הוא מעורב ובחלקו שמן). הפסקתי להתאפר, החלפתי חומרי רחצה ובמשך הזמן הגירוד החל גם בזרועות הידיים. הגירוד קשה ותוקף בעיקר בלילה. למרות משחות וכדורים שקיבלתי הגירוד לא פסק. כל בדיקות הדם שלי תקינות כולל תפקודי כליות, כבד ובלוטת התריס. למעט שתי בדיקות דם :Ig-E TOTAL 187 RHEUMATOID FACTOR 156 אין לי שום כאבים מלבד הגירוד הקשה. אשמח להסבר ממה נובע

19/05/2017 | 14:49 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב בהחלט נשמע כתהליך אלרגי המלווה בעלייה בנוגדני אלרגיה מסוג IGE אנא פני לרופא מומחה אלרגיה שיברר את הנושא לעומק בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה