אלכוהול שגורם לשילשולים וכאבי בטן

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

17/05/2017 | 10:11 | מאת: כושי

לאחרונה ישנה תופעה אצלי בגוף של חוסר שיתוף פעולה עם אלכוהול , במידה ושתיתי יין אדום , מייד יש לי שילשולים והרגשת בחילה נוראית בבטן וגם בירות גורמות לי לכאבי בטן ובחילות , תופעה חדשה יחסית ובאופן קבוע זה קורה כל פעם שאני שותה אלכוהול , האם זאת סיבה לדאגה? האם הגוף רומז שצריך הפסקה?

18/05/2017 | 09:10 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום אב יש מצבים של חסר אנזים שמפרק אלכוהול ומביא לתופעות שאת מתארת אין לזה טיפול - למעט הפסקת שימוש באלכוהול (שממילא אנו ממליצים שלא לצרוך אלכוהול...) בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה