אורטיקריה כולינרגית כרונית

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

14/05/2017 | 02:10 | מאת: אנונימוס

עומד להתגייס לקרבי אבל בעיית אורטיקריה כרונית שקשה להתמודד איתה הביאו לי כדורים שלא עזרו מעבר ל4 ימים גירוד ועקצוץ בכל פעם שאני רץ מתאמץ מתקלח או אפילו במיטה נקודות אדומות בגוף שלפעמים נעלמות ולפעמים מופיעות רוב הגירוד הוא בקרקפת של הראש שהוא הכי משגע איך להפטר מזה עד הגיוס

14/05/2017 | 07:24 | מאת: אחת

למרבה הצער אתה לא יכול להתפתר מזה עד הגיוס וגם לא אחרי הגיוס. אתה קבעת עובדה רפואית שלא יכולה להתקיים במציאות. אין לרופא אלרגיה תרופה מרפאת אורטיקריה או מרפאת אורטיקריה כולינרגית. תבדוק בגוגל.

14/05/2017 | 07:37 | מאת: אנונימוס

זאת אומרת שאין לזה תרופה וזה לא יעבור אף פעם?

14/05/2017 | 08:27 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב אורטיקריה כרונית כשמה כן היא - כרונית! יש להתמודד עם הבעייה באופן רציף תוך נסיון להקטין את החשיפה למחוללים ביחד עם טיפול תרופתי מקומי וסיסטמי. יש להיצמד לטיפול ולצערי אין כאן עדיין תרופה של ״זבנג וגמרנו״ אם בעייתך היא מעל לדרגת חומרה קלה - מפציר בך לפנות לרופא המשפחה וללשכת הגיוס בהקדם על מנת לבצע התאמת פרופיל בהצלחה פרופ נמרוד מימון

14/05/2017 | 18:14 | מאת: אנונימוס

אתה יכול בבקשה להציע דרך מסוימת להקלת הסימפטומים בצבא אני ממש לא רוצה לוותר על שירות ביחידות השדה ומצד שני לא רוצה לסבול במשך כל השירות הצבאי שלי בינתיים ניסיתי רק אנטיהיסטמינים מהדור החדש והישן ועוד שאלה ההשפעה תמיד מפסיקה לאחר כמה ימים יש סבילות בגוף לאנטיהיסטמינים?

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה