נפיחות בכף רגל לאחר דריכה על רצפה

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

12/05/2017 | 17:26 | מאת: אירה

שלום, בכל פעם שאני מגיעה לבית של ההורים שלי, כשאני דורכת על הרצפה יחפה (עם גרביים או בלי) מופיעה לי נפיחות בכף הרגל ליד העקב. זה קורה רק בדירה שלהם בכל פעם שאני דורכת. הנפיחות עוברת אחרי כחצי שעה ללא דריכה. אמשח אם תוכלו לעזור לי מה זה יכול להיות?

14/05/2017 | 08:41 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

בהחלט סיפור לא שגרתי האם יש גם אודם ופריחה? האם מדובר ברצפת עץ? האם את הולכת יחפה גם בחצר לפני או אחרי? האם ריססו לאחרונה? יש לברר זאת באמצעות שאלות מפורטות שמעבר ליכולתי במסגרת הפורום עם זאת ייתכן מאד שמדובר בתגובה מקומית לחומרים הנמצאים על הריצפה נא לפנות למרפאת מומחים בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה