שאלה בעניין רטיבות בקירות הבית

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

02/05/2017 | 14:30 | מאת: ענבר

שלום רב, אני לא יודעת אם אני בפורום הנכון... האם רטיבות בקירות הבית, לכשעצמה היא מסוכנת? אם הדבר לא מגיע לכדי עובש שנתפס על הקיר ממש, כי מנקים את זה באקונומיקה. אך האם ידוע על נזק שנגרם רק מחיים בתוך בית שיש בו רטיבות על חלק קטן מהקירות. (לא ניתן לטפל בכך...) תודה רבה מראש! ענבר

11/05/2017 | 12:29 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב ככל הנראה הסיכון ברטיבות הוא 1. הצטברות מזהמים על פני הקיר כגון פטריות שונות שעלולות לגרום לזיהום נשימתי בחולים עם מערכת חיסון ירידה 2. יכול לעורר התקפי אסטמה ממליץ לאוורר את החדר היטב ולטפל ברטיבות בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה