הקלה בתסמיני אלרגיה

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

20/04/2017 | 19:00 | מאת: הדר

שלום, כבר קרוב לשנתיים מאז שילדתי,בכל עונת מעבר במיוחד באביב אני נתקפת בשיעול מטריד מלווה בנזלת ,אף סתום ממש,גרד בגרון ,יובש בפנים ולעיתים ממש קושי נשימתי, אני שומעת קצת "ציפצוף" בנשימה שלי... ממש מרגיש שאני נושמת אבק... מה שהכי מטריד אותי זה העייניים -הן מגרדות בטירוף! מרגיש לי כל כך יבש,כאילו מישהו פיזר לי חול בתוך העין..שורף ומציק.. - שאלתי היא: כיצד ניתן להקל על התסמינים? האם יש טיפות מומלצות לעיניים שאינן דורשות מרשם רופא או שרצוי לגשת לרופא עיניים? בנוסף שמתי לב שכשהערב יורד הנשימה שלי נהיית עוד יותר כבדה-האם הגיוני ?? אני ממש מפחדת להיכנס לאיזה שהיא מצוקה נשימתית- רופאת המשפחה שלי נתנה לי מרשם למשאף.. קניתי אבל עדיין לא השתמשתי אני מפחדת להשתמש סתם איך אוכל לדעת מתי זה בסדר להשתמש? ועוד שאלה אחת אחרונה- מתי עונת המעבר צפויה לעבור??? מתי התסמינים האלה יהיו מאחורי? תודה מראש!

20/04/2017 | 20:09 | מאת: ד"ר נמרוד מימון

נשמע כמו תיאור קלאסי של אלרגיה ואסטמה שימוש בתרופות נגד אלרגיה טיפול מקומי במשאפים ובתרסיסי אף יעזרו לך לחצות את התקופה הקשה שבדרך כלל נמשכת מספר שבועות עד חודשים בודדים ממליץ לפנות בהקדם לרופא המשפחה שאמור לדעת איך לפתור את בעיותייך. אם לא ינתן פיתרון - פני לרופא ריאות או מומחה אלרגיה הם יתנו תשובה טובה ויקלו עלייך תוך מספר ימים מתחילת הטיפול בהצלחה פרופ נמרוד מימון

21/04/2017 | 10:15 | מאת: הדר

תודה רבה! והלוואי שכבר יעבור.. :)

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה