אלרגיה חמורה שמפרייעה לאיכות החיים

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

12/04/2017 | 09:36 | מאת: דנ

שלום אני דניאל רוברמן יש לי אלרגיה לאבק קרדית ופריחת עצי הזית מזה 14 שנה, אני עשיתי טסטים לפניי שנתיים וגילו שזה מה שיש ואמרו שהאלרגיה תהיה בעיקר באביב אבל לא כך היה ונתנו לי מרשם של טלפסט שזה לא עזר לקחתי אלרג'יקס גם לא עזר סינופד גם לא עזר התגייסתי לצבא עשיתי טסטים ברמב"ם וגילו את האלרגיה לאבק ופריחה כמו בפעם הקודמת עשיתי חיסונים ושתיתי יחד עם זה תרופות לא עזר ולאחר החיסונים לא הרגשתי טוב כיום אני בן 20 אני סובל מאלרגיה חמורה פריחה גירויים בעיניים לא יושן בלילות בכל עונות השנה ולא רק באביב וזה מחמיר בנוסף לכך יש לי מזה כשנה וחצי כאבים באזור הצוואר מבקש ממך מה ניתן לעשות לאיזה רופא ללכת למה לסבול אני לא יכול

14/04/2017 | 15:54 | מאת: ד"ר נמרוד מימון

שלום רב נשמע כמו סיפור אלרגיה שמורכב לטיפול. למרות שפנית לעזרה לרופאים רבים לאורך השנים - לא חשת בהקלה במצב הפורום שלנו הוא ללא ספק מעבר ליכולת הייעוץ. במצבים כאלו יש לפנות למומחה אלרגיה אחד טוב - ולהיצמד להוראותיו בהצלחה פרופ נמרוד מימון

06/09/2017 | 00:16 | מאת: מקרה דומה

היה לי ממש אותם אלרגיות ואותם בעיות. שום כדור לא עזר. רק כדור אחד עזר חלקית ואין אותו היום למכירה. סידלין. האיפול שעשיתי וגרם לכל הבעיה כמעט להעלם ובעיקר לא מפריע על בסיס יומי היה טיפול שנקרא הימונתרפיה. זה טיפול יסודי שלמעשה גורם לגוף להסתגל לאלרגנים בהדרגה. מזריקים לגוף כל פעם כמות מזערית מהאלקגן בבית חולים כל שבוע במשך חצי שנה. זה פתר לי את הבעיה. יש באמת באביב מעט תופעות אבל זהו.

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה