ילד אלרגי למזון ולעוד דברים לא ידועים

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

06/04/2017 | 13:49 | מאת: דנה

היי אני כבר מיואשת כל השנה וכל שנה מאז שנולד בני עוד מעט בן 3 סובל מאלרגיה כזו או אחרת.. הוא אלרגי לחלב וביצים שמהן נמנע לחלוטין ( עבר התקף אנפילקטי בנובמבר האחרון). כל הסתיו והחורף סבל משיעול כרוני וברונכית ממש כל נזלת הופכת לשיעול טורדני... עכשיו התחיל האביב אז הוא פורח וממש מגרד לו ובקיץ הוא ממש סובל מאטופיק דרמטיטיס... מטופל בסינגולייר זה באמת הרחיק את ההתקפים וגרם לתקופות שקטות אבל בסוף זה תמיד מגיע מאיזה מקום... אין עוד משהו שאפשר לעשות? כל עונה הוא סובל ממשהו אחר וממש קשה לי בכל פעם שצריך למלא אותו בסטרואידים אם זה במשאפים או אם זה עם אלוקום ... ניסינו טיפולים אלטרנטיבים בשביל להקל על האטופיק וזה רק החמיר... אשמח לעצה...

06/04/2017 | 16:47 | מאת: ד"ר נמרוד מימון

שלום רב מציע לך להיות במעקב צמוד של רופא מומחה אלרגיה, שיוכל להתאים את הטיפול לתנאים המשתנים ולדאוג שחידושים בתחום יוכלו להגיע אל ילדך. כולל שימוש בתרופות מקומיות וסיסטמיות ביחד עם תוכנית למניעת חשיפה לאלרגנים. לסיכום - השינויים התכופים במצב בוודאי מתסכלים עם זאת מומחה אלרגיה יוכל לתרום רבות לשיפור המצב בהצלחה פרופ נמרוד מימון

07/04/2017 | 23:08 | מאת: דנה

אוקיי תודה רבה וחג שמח!

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה