תופעות לוואי אלרגיות לאחר מחלת שנית

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

07/03/2017 | 23:40 | מאת: רעיה

שלום. לבני בן 9 אובחנה מחלת שנית.הטיפול האנטיביוטי הוחל ביום שלישי למחלה. בבדיקת דם ישנה רמה גבוהה יחסית של אאוזינופילים (6.6 ),פרט לכך תוצאות ספירת הדם בגדר הנורמה. לאחר שתי מנות אנטיביוטיקה לבני הופיע נפיחות וכאבים בחלק עליון (המחובר לעצבאות ) של כף היד. יש לציין כי בעבר בני קיבל מס' פעמים מוקסיפן ללא תופעות לוואי אלרגיים. יש לי מס' שאלות: -האם שינויים האלרגיים שמופיעים בזמן המחלה בסקרלטינה ,הם בלתי הפיכים?והאם זה אומר שכעת אחרי סקרלטינה יכולות להופיע לו רגישויות והוא יהיה אלרגי?לציין כי עד כה הילד לא סבל כלל מאלרגיה ורגישויות. -האם בתום המחלה כדאי לפנות לרופא מומחה לאלרגיה?

08/03/2017 | 09:22 | מאת: ד"ר קובי שדה

זה לנשמע כבעיית אלרגיה פנה לרופא הילדים אם יש חשד לבעיה אלרגית או אימונולוגית בכל זאת - פנו למרפאתי פרטים : www.allergynet.co.il

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה