שימוש בכדורי טלפסט נגד אלרגיה

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

10/02/2017 | 22:12 | מאת: תמר

לאבא שלי היתה אלרגיה מאנטיביוטיקה ונתנו לו טלפסט ואלרגי הוא טוען שיש לו סחרחורת וקשה לו להרדם מאז הטיפול כמו כן עלה לו מעט הלחץ דם ,לאבא שלי יש קוצב האם להפסיק את הטלפסט ,כיוון שהבנתי שאלה תופעות הלוואי מהכדור כמו כן הוא לוקח כדורים להורדת לחץ הדם .אודה לך על תשובתך האם זה מסוכן להמשיך בתרופה

11/02/2017 | 16:34 | מאת: ד"ר קובי שדה

טלפסט בד"כ לא גורם לתופעות לואי שכאלו אך הוועצי ליתר ביטחון עם הרופא הישיר אם כדאי להפסיק ולמה יש את תופעות הלואי

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה