שאלה לגבי בדיקת אלרגיה

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

06/02/2017 | 16:02 | מאת: רון

היי דוקטור שדה, רציתי לשאול, יש לי גודש באף באופן קבוע , לפעמים יותר הימין לפעמים יותר בשמאל אבל יותר מ95 אחוז מהזמן זה בלתי נורמלי מבחינת זרימת האויר. כל פעם שהתייעצתי עם אף אוזן גרון וכאלה, אז על הדרך תמיד שואלים אותי ״ עשית פעם בדיקת אלרגיה?״ אבל לא לוקחים את זה קדימה ומבקשים ממני לעשות. הייתי באתר שלך וכמעט התקשרתי אבל אמרתי קודם כל אשאל כאן. 1) האם אני יכול לקבוע תור ישר, או שצריך הפניה מרופא משפחה? 2)האם יש רק סוג אחד של בדיקת אלרגיה? 3 ) זה נעשה על היד או על הגב? תודה רבה

10/02/2017 | 16:52 | מאת: ד"ר קובי שדה

1 לא צריכים הפנייה 2 כן 3 על היד יש הדגמה של הבדיקה באתר שלי www.allergynet.co.il

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה