החלטת רופא משפחה בנוגע לטיפול

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

04/02/2017 | 17:20 | מאת: מידד

יש לי אלרגיה אטופית חמורה מזה שנים. סבלתי בקטנות מברונכיט. לקראת צבא עברתי טיפול הימונטרפי לאלרגיה זריקות שעזר. ההתקפים אצלי מתחילים בבת אחת מגירוי חיצוני ואני נחנק לגמרי למדתי לקחת ברגע שזה מתחיל 80 מג קןרטיזון וזה בדכ עוזר לעצור את ההחנקות אבל שבוע שלם לצאת מזה. כיום בשנות ה40פלוס. עשיתי סיטי ריאות יש שינוי פיברוטים וקשירית אבל לא מעבר. יש לי פלקסוטיד שאני משתמש למניעה. הבעיה כרגע שאני אחרי שפעת קשה ביותר. אבל לא מצליח לנשום הרופא משפחה לא הסכים לתת אנטיביוטיקה מיד עם תחילת השפעת עכשיו זה לא משתפר הריאות חסומות מעבר שחנק ושיעול פנימי עמוק אני חושש מהתפתחות דלקת ריאות. בקופה רין עם מי לדבר. אני שבר כלי בקושי זז. אין לי אנרגיה להתחיל במצב זה להכנס למומחה מחדש.כשאני ממש בקושי נושם. מיון זה בטח הדבר האחרון להגיע אליו. שאלתי האם אוגמינטין יהיה טוב להתחיל עכשיו. או פרנדיזון.

05/02/2017 | 10:46 | מאת: ד"ר קובי שדה

לא ניתן להציע טיפול דרך האינטרנט במיוד לא במצב כזה הפנה מיידית לרופא ישירות

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה