טלפסט ותופעות לוואי

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

18/01/2017 | 21:28 | מאת: א

אני לוקחת טלפסט מדי יום כמעט שנה. כשהגעתי החודש לבית המרקחת הרוקחת שאלה אותי על כמה תופעות לוואי (שפתיים יבשות באופן קיצוני ) הופתעתי לשמוע ממנה שזה יכול להיות מהתרופה .עשיתי ניסוי ולא לקחתי כמה ימים והיובש נעלם וחזרתי להרגיש רעבה וצמאה באופן נורמלי ולישון טיפה פחות . קראתי את העלון לצרכן והם מציינים עייפות ויובש בפה בתופעות של מינון יתר. וגם רשום שהתרופה לא נרשמת בדרך כלל לילדים מתחת לגיל 12. מכוון שירדתי מאוד במשקל בערך למשקלי שלי בגיל 12 (כ-60 ק"ג) ובגלל שמתברר שהתופעות המוזרות היו כנראה מהתרופה(שמעוד מועילה אבל...) אני מתלבטת אם אפשרי לבדוק האם חצי כדור מספיק ? האם ניתן לחתוך את הכדור ? או אולי קיים טלפסט במינון נמוך יותר??

22/01/2017 | 08:42 | מאת: ד"ר קובי שדה

יש טלפסט במינון של 120 ויש גם תרופות שאולי יהיו קלות לך יותר מאותה המשפחה פני לייעוץ למרפאתי פרטים: www.allergynet.co.il

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה