תרומת חומרים

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

18/04/2011 | 14:21 | מאת: מור אילנית

שלום רב, ברשותי לתרומה סדיניות, חיתולים ניילוניות, שקיות קטטר אמצעי חבישה, פדים סטריליים ועוד. לזכר אימי היקרה אשמח לתרום אותם. אנא תצרו עימי קשר באמצעות כתובת המייל.

26/04/2011 | 17:33 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

לא מצורף כתובת מייל. נשמח לקבל את הציוד השאירו לנו פרטים ליצירת קשר או צרו אתם :073-2198801. תודה מראש.

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"