זומרה

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

14/04/2011 | 20:47 | מאת: קיקי

היי,התגלה בגופי לאחרונה סרטן,עם פישוט גרורתי לעצמות. אני זקוקה לתרופת הזומרה,אך מכיוון שאין לי את ההתוויות לקבלת התרופה אין ביכולתי לקבלה רק תרופה אחרת,שפחות יעילה למצבי... אשמח אם למישהו יש את התרופה או היכולת לעזור לי אכשהו תודה...וחג שמח.

26/04/2011 | 17:28 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

צרי בבקשה קשר איתנו :073-2198805 ,נשמח לעזור במה שיתאפשר. הרבה בריאות.

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"