תרופות פוריות

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

05/02/2011 | 23:20 | מאת: אתי

בה זקוקה בשביל חברה לתרופות פוריות ; puregon 300IU am puregon 900IU am chorigonadotropin alfa דחוף גרה בנתניה יכולה לבוא לקחת מאזור השרון וצפון השומרון ומתל אביב תודה

08/02/2011 | 09:48 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

שלום רב לך, ארגון חברים לרפואה מנתב תרופות בין מי שזקוק לבין כאלה שנותרו בידיהם תרופות, נא צרו עימנו קשר במשרד 0732198805 נודה אם תשלחו את התרופות לכתובת ת.ד 6782 רמת גן 52167 או תעבירו אלינו למשרד ברחוב שמואל הנביא 4 בבני ברק. תודה תודה רבה

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"