מיטומוצין C

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

13/07/2010 | 21:49 | מאת: colimbusaton

עד זמן לא מזמן הייתי חוקר פעיל בחקר הסרטן... נשארה ברשותי כמות גדולה של כימוטרפיה מסוג מיטומיצין C והיא בתוקף ובקירור. יצרתי קשר עם ארגון חברים לרפואה ושלחו פעמיים דואר שליחים לביתי כדי לאסוף את התרופות , אבל בפעמיים האלו , הגיעו לא בשעה שקבעו איתי ואחרי שכבר לא הייתי בבית, פעם אחת תיאמו איתי ומעולם לא הגיעו... חבל לי על הכמות הגדולה של תרופה זו שפשוט תזרק לפח אם לא תהיה בשימוש... מה הנוהל לגבי תרומה של תרופה כזו ולמי כדאי לפנות ? תודה

22/07/2010 | 11:48 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

נא צור עימנוקשר בטלפון 0732198805 רחל או השאר לנו לנו את הפרטים שלך באתר חברים לרפואה

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"