קבלת תרופות חינם או בהנחה מיוחדת ?

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

10/02/2008 | 15:32 | מאת: אזרח

קראתי פעם שישנו בתי מרקחת שנותנים במסגרת הסכם כל שהוא תרופות חינם - אומנם החולה חבר ק"ח אבל גם שם זה מאות שקלים לחודש. תרופות לא מיחודות במיוחד לפי חבנתי, החולה עולה חדשה כמעט כ 6 שנים בארץ. החולה לא מקרה סעד. אשמח לקבל תשובה למייל [email protected] החולה תושבת אשדוד תודה מראש צבי

11/02/2008 | 10:16 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

שלום רב, בנוגע לשאלתך, ראשית ניתן למצוא חומר על נושא התרופות או תרופה מסוימת באתר הבית של חברים לרפואה בכתובת http://www.haverim.org.il/boards/ או ליצור קשר עם משרדי העמותה בטלפון 03-5792220 שלוחה 1 רחל. אנו מתווכים בין תרופות שאנשים זקוקים להם לבין אלה התורמים אותם ונשמח לעזור לך, בעניין הבית מרקחת אין לנו מידע כזה. הרבה בריאות

12/02/2008 | 13:09 | מאת: רוני

אזרח יקר... אין בית מרקחת שנותן תרופות חינם בטח לא היקרות שבהן. מה שכן,יש קבוצה קטנה של בתי מרקחת שמוכרת תרופות יקרות מצילות חיים שאינן בסל התרופות במחיר מוזל.. בריאות טובה ולב שמח. רוני

18/02/2008 | 11:56 | מאת: דבורה עגבי

יש לי ילדה בת 22 חולת טרשת נפוצה. ביתי קיבלה את כל האפשרויות שמוצעות בבתי חולים, אך ללא הועיל.לאחרונה פנינו לטיפול בבית חולים הדסה, שם הוצעה לנו תרופה בשם טיסברי, עלות של מנת תרופה זו לחודש כ-13.000 ש"ח. פתחנו עמותה בשם רג"ש, רגעים גדולים של אושר. אנחנו נימצאים בטיפול הרביעי במספר. שירן אמורה לקבל שישה טיפולים, ולאחר מכן לעשות m.r.i אם יש הטבה ממשיכים באותו טיפול, ואם לא שירן נכנסת להשתלת מח עצם,כשהיא התורמת של עצמה. הליך הטיפול זהה לטיפול בחולי סרטן, אך מאחר וזהו טיפול ניסיוני בחולי טרשת הקופה אינה מכסה, ועלות הטיפול כ- 40.000 דולר. הייתי רוצה לברר היכן אפשר לקנות את התרופה בעלות נמוכה יותר. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי

20/02/2008 | 10:23 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

שלום רב, נא צרי קשר עם משרדי העמותה בטלפון 03-5792220 עם יעל שלוחה 1 ונשמח לסייע לכם.

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"