רפאסל למסירה

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

25/03/2010 | 15:55 | מאת: אבי

ארבע קופסאות של רפאסל (SAS-5) גרם 1 בטבליות. וקופסא של חוקנים פג תוקפם עוד כחצי שנה, להזדרז!

28/03/2010 | 11:43 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

שלום! עמותת "חברים לרפואה" מסייעת בתרופות כרוניות לחולים שאין ידם משגת. את התרופות שברשותך ניתן להעביר באפשרויות הבאות: למשרדנו: רח' שמואל הנביא 4 קומה ב' בני ברק בין השעות 08.00-18.00 לא כולל ערבי חג, שבת וחול המועד. בדואר: חברים לרפואה, ת.ד. 6782 ר"ג 52167 תודה רבה מראש, בברכת חג שמח!

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"