תרופות לתרומה

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

22/03/2010 | 18:21 | מאת: ר.ס.

שלום רב, ברשותי חבילה אחת של פרוגינובה (ESTRADIOL VALERATE 2 MG) וחבילה אחת של סרזט )desogestrel 0.075 mg). תרופות הורמונליות לנשים. אם צריכים, אוכל לספק. חוץ מזה, חבילה כמעט שלמה של אוטרקס 25 מ"ג. חג שמח.

25/03/2010 | 12:10 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

שלום וברכה, עמותת "חברים לרפואה" מנתבת אף תרופות פוריות. נשמח לקבל את התרופות שברשותך באפשרויות הבאות: 1.למשרדנו-רח' שמואל הנביא 4 קומה ב' בני ברק. בין השעות 08.00-18.00 לא כולל ערב חג ושבת 2.בדואר-חברים לרפואה ת.ד. 6782 ר"ג מיקוד 52167 תודה רבה מראש, חג שמח!

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"