ZOMERA 4MG

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

24/01/2008 | 10:03 | מאת: נילי

מחפשת את התרופה במידה ולמישהו יש למסירה, אשמח אם יצור קשר איתי

24/01/2008 | 17:36 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

התרופה זומרה קיימת במינונים שונים ואנשים גם מעבירים תרופה זו. פרויקט תיווך תרופות, של ארגון חברים לרפואה. מטרתו בדיוק לצורך כך, לתווך בין אלה שיש להם תרופה ואינם זקוקים לה לבין אלה הזקוקים. לרשותך 2 דרכים: להיכנס לאתר הבית של ארגון חברים לרפואה בכתובת המדויקת לעניין התיווך:http://www.haverim.org.il תחת התגית תרופות קבלת ותרומה. להכניס את פרטייך עם שם התרופה ובאופן אוטומטי תרשמי לפרויקט והתרופה תועבר אליך במידה ותימצא. ניתן גם להתקשר למשרדינו בטלפון 03-5792220 ולהירשם אצל רחל או ברכה. בברכת רפואה שלימה.

24/01/2008 | 18:50 | מאת: לאק

24/01/2008 | 18:51 | מאת: לאק

ברצוני לבקש לקבל אם ניתן זריקת זומרה 4 מל כאמור הזריקה דרושה לי בהקדם ואכיר תודה אם אוכל להעזר בכם,חן חן

21/02/2008 | 15:51 | מאת: levichek eduard

אישתי-סנארסקי יוליה סובלת מסרתן של שד מזה 8 שנים בזמן אחרון מוביה חרבה גרורות בעצמות. אחרי aredia שנתנו בהגסה עין קרם -תגובה חמורה- הקאות חומ גבוה כאבי באצמות חזקימ וממשיחים . אין לנו מספיק כסף ליקנות zomera במקום aredia

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"