תרופות למסירה

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

19/01/2008 | 20:38 | מאת: אילה

בידי תרופות למסירה - מטפורמין, דיזותיאזיד, אנלפריל, בזפיברט, רמיפריל ניסינו להתקשר לעמותה ולא ענו לנו. במידה ואתם מעוניינים בתרופות, נשמח למסור

24/01/2008 | 17:43 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

ראשית תודה רבה על רצונך לתרום אנו עושים מאמצים רבים לענות ולטפל בכל השיחות בפרויקט תיווך התרופות. לעיתים נוצר מצב שבו המתנדבים לא מספיקים לענות. נשמח אם תיכנס לאתר עמותת חברים לרפואה בכתובת WWW.HAVERIM.ORG.IL ותרשום את הפרטים בצורה מסודרת דרך הטופס למסירת תרופות. באופן זה יוכל להנות הנזקק לתרופה בצורה היעילה המהירה והטובה ביותר. תודה רבה והמון בריאות

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"