תרופות למסירה

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

03/02/2010 | 19:49 | מאת: עינת

יש ברשותי טמודל ואנשור אשמח לתת אותם ללא תמורה בריאות לכולם עינת

07/02/2010 | 13:16 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

שלום, נשמח מאד לקבל את התרופות שברשותך ע"מ לעזור לחולים שאין ידם משגת לרכוש תרופות אלו. ניתן להעביר אלינו את התרופות בדרכים הבאות: 1. למשרדנו: רח' שמואל הנביא 4 קומה ב' בני ברק בין השעות 08.00-18.00 מלבד יום ו' 2. בדואר: חברים לרפואה ת.ד. 6782 ר"ג מיקוד 52167 במקרה והדרכים הנ"ל אינם אפשריים מבחינת ניתן ליצור קשר עם רחל בטלפון או במייל 03-5792220 [email protected] תודה מראש, ושתזכו תמיד להיות בצד שתומך.

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"