זקוקים לerbitux

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

31/12/2007 | 20:42 | מאת: ברכה שפיגל

אנו זקוקים בבקשה לתרופת erbitux לאמא חולה...מי שיכול בבקשה לפנות למספר: 054-5881626 או: 077-7010076 תודה ברכה שפיגל.

01/01/2008 | 09:54 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

שלום רב, נשמח לעזור לך דרך פרויקט תיווך תרופות, פרויקט שמטרתו לתווך בין אלה שיש להם תרופה ואינם זקוקים לה לבין אלה הזקוקים, כמו כן ניתן להיכנס לאתר הבית של ארגון חברים לרפואה בכתובת המדויקת לעניין התיווך:http://www.haverim.org.il/friends_forms/donate_med_form/ ולהירשם בה עם שם התרופה ובאופן אוטומטי הינך נרשם בפרויקט והתרופה תועבר אליך במידה ותימצא. ניתן גם להתקשר למשרדינו בטלפון 03-5792220 ולהירשם. הרבה בריאות.

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"