מחפשת דחוף גונל אף 900 UI

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

08/08/2009 | 21:04 | מאת: יפית

אני עוברת טיפולי פוריות בארץ באופן פרטי ולא דרך קופת חולים,ולכן כל התרופות עולות לי המון כסף. מאחר וכבר רכשתי 3 חפיסות עט גונל אף 900UI ואני לא יודעת אם זה יספיק לי לאורך כל הטיפול, רציתי לדעת האם למישהי נותרו "שאריות" של התרופה למסור. אני גרה בירושלים אבל מוכנה להגיע גם למרכז אם צריך. תודה מראש!!!!

17/08/2009 | 09:27 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

שלום רב, ארגון חברים לרפואה מנתב תרופות בין חולים שנשארו להם תרופות לבין מי שזקוק לתרופה, ברשותינו מאגר תרופות גדול למסירה וכן מאגר שמות שזקוקים, ברצוני להמליץ לך להתקשר למשרד לרחל בטלפון 03-5792220 או להיכנס לאתר חברים לרפואה www.haverim.org.il ולמלא את הפרטים ואנו נבדוק במאגר התרופות ובמידה ותימצא התרופה אנו נעדכן אותך

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"