זקוקה לתרופות לפריון

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

08/10/2013 | 17:36 | מאת: ע.מ.

שלום, אני זקוקה לתרופות פריון, אין לי מימון ואין לי אפשרות לקנות, המחירים הרבה מעבר ליכולתי... אני צריכה מנופור, צטרוטייד, קלקסן, גסטון ופרגניל מי שיכולה לעזור תבוא עליה ברכה. ניתן ליצור קשר במייל: [email protected] תודה

17/10/2013 | 14:50 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

שלום, צרי איתנו קשר בטלפון 073-2198805 או במייל:[email protected] ונבדוק במה נוכל לעזור. הרבה הצלחה!

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"