טופמקס בהתוויה פסיכיאטרית ולמיגרנה

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

29/12/2007 | 22:04 | מאת: רחל

זה דחוף לי. זה לא בסל התרופות למרות שכבר פניתי לאן שרק אפשר. אני משלמת על זה מחיר מלא כל חודש. קופת החולים שלי דחתה את בקשתי לאישור פעמיים. רופאי המשפחה התחננו, הפסיכיטאר כבר בוכה. חבר'ה די כבר!!! כמה נמוך אפשר לרדת??? הכדורים במינון 100 MG ו 200 MG המרשמים תקפים. יש לי כל אישור שרק תרצו. נמאס לי כבר להתחנן כל פעם מחדש. התרופות הפסיכיאטריות הן האחרונות בוועדת סל התרופות. האחרונות. והסבל שלנו??? מה, זה לא נחשב??? שלכם, רחל

30/12/2007 | 11:00 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

שלום רב, צרי עימנו קשר ב03-5792220 ונשמח לעזור לך.

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"