זקוקה לדקקפטיל וגונל F

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

23/10/2008 | 21:10 | מאת: 1

שלום לכולם, אני מהפורום השכן וזקוקה לעזרתכם, אני זקוקה לזריקות דקפפטיל עקב שינוי בקופ"ח אין אפשרות להשיג זריקה זו ואני צריכה אותן לטיפול הנוכחי וכמו כן לגונל F אני מאיזור אשדוד אשמח אם תוכלו לעזור לי מכיוון שבפורום פוריות לא ניתן לפרסם את ההודעה תודה רבה

28/10/2008 | 14:02 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

שלום, ארגון חברים לרפואה מתעסק עם נושא הניתוב תרופות, יש בחורה בשם רינה רונן היא מנתבת תרופות פוריות, נא צרי עם רחל מחברים לרפואה קשר והיא תיתן לך את הטלפון שלה- רחל- 0732198804. בריאות והצלחה

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"