תרופה ביולוגית מחוץ לסל. Removab

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

26/02/2013 | 17:27 | מאת: דחוף ביותר

אנחנו מחפשים לחולה במצב קריטי מאושפז עקב התדאדרות מיימת ןגדול כבדי את התרופה removab ניתן בעירוי. או תרופה חלופית. החולה על גבול קריטי ללא התרופה עקב החמרה בלתי צפויה של המצב. כל מי שיודע איך להשיג אןתה או לאן לפנות שישאיר בבקשה דרך התקשרות. תודה מקרב לב

28/02/2013 | 16:45 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

שלום תוכלי ליצור קשר עם רחל אחראית תרופות שאינם בסל בעמותה במייל : [email protected] והיא תשמח לעזור לכם הרבה בריאות

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"