שיקום פה לאחר השתלת כליה

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

18/02/2013 | 21:19 | מאת: דוד

שלום רב, לפני כשנה עברתי בהצלחה השתלת כליה כחלק מההכנות לקראת ההשתלה עברתי 5 עקירות , חלקם של שיניים עליהם נסמכו גשרים. נכון להיום אין לי כמעט שיניים בלסת העליונה, והמרפאה לטיפולי שיניים לחולים בסיכון ממליצה על שיקום פה. ידי אינה משגת הסכומים הנדרשים, לאחר הוצאה אדירה על ההשתלה. האם יש דרך לסייע לי ? אשמח להציג הפניכם כל התיעוד הרפואי הנדרש. בברכה דוד

21/02/2013 | 16:06 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

שלום רב תוכל לנסות לשלוח בפקס 03-5792223 את החומר הרפואי וננסה לראות מה יהיה אפשר לעזור לך הרבה בריאות ושמחה

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"