זקוקה לעזרה במימון או בהשגת הורמון גדילה נורדיטרופ

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

28/12/2007 | 18:48 | מאת: טל

נורדיטרופין 10 מ'ג לבני בן 10+ שסובל מפיגור משמעותי בגדילה (ניראה כמו בן5-6 ) .אני אם חד הורית ולצערי לא נמצא אצלו חוסר בהורמון הגדילה כך שאינני זכאית למימון של קופת החולים,והדרך היחידה לעזור לו היא ברכישה פרטית של ההורמון. הילד הוא ילד נכה (שיתוק מוחין),מוגבל בהליכתו אך חכם ןמדהים שסובל מאוד מגובהו הנמוך ובניגוד לנכות שאין מה לעשות והיא לצמיתות,אם אוכל להוסיף ולו גם 4-5 ס'מ לגובהו הסופי,אני אעשה הכל שזה יקרה.זהו חלומו.מדובר בעלות של 1500 !! שח לחודש למימון ההורמון. אשמח לכל עזרה או הפנייה

30/12/2007 | 10:47 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

שלום טל, יכול להיות שיש ברשותינו לתרום לך את ההורמון ומעבר לזה לפתוח חשבון אולי אף להעזר בעו"ד בעניין על מנת לברר שוב זכאות. נא צרי קשר עם רחל ב03-5792220. תודה

29/04/2014 | 11:10 | מאת: שירה

שלום בתי משתמשת בהורמון גדילה זה. ישנם אמפולות שמצטברות מידי חודש ויש מיותרות. אשמח לעזור כמובן שזה בתוקף - כרגע קנינו חדשות אוכל לעזור בזה 0527149943

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"