זקוקה לתרופות באופן דחוף,טיפולי ivf

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

26/06/2012 | 19:07 | מאת: רויטל

שלום,אני זקוקה באופן דחוף ביותר לגונל f 300,אני מאזור הקריות ועוברת כרגע טיפולי ivf-PGD. אם הרב קורא את ההודעה-חיכיתי חצי שעה על הקו ואף אחד לא ענה לי,יש טלפון אחר שבו כן יענו לי? אודה מאוד לכל מי שיכול לעזור לי.

28/06/2012 | 16:16 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

מצטער מאד שלא נענית טלפונית. נשמח לעזור. שלחי את המרשם לפקס: 03-5777658 -רחל צייני את שמך ומס' טלפון במידה ויש לנו את התרופות ניצור איתך קשר.

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"