מנוגון למסירה

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

25/06/2012 | 12:00 | מאת: אנט

שלום, ברשותי 7 אמפולות של מנוגון למסירה. אני גרה בת"א. מוכנה לשלח בדואר אם את גרה רחוק. יום טוב!

28/06/2012 | 16:23 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

נשמח מאד לקבל את התרופה אם תוכלי מסרי לנו את כתובתך ושליח מטעמנו יבוא לאסוף את התרופה. 073-2198801 תודה רבה! ושתמיד תהיו מהנותנים...

19/07/2012 | 13:46 | מאת: אנט

שלום - אנא שילחו לי אימייל בכתובת שנתתי, ואתן לכם את כתובתי בשביל שתוכלו לבוא ולאסופ את התרופות. יום טוב

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"