תרומה לחולה סופני שתקל כל חייו משכי כאבים

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

17/02/2012 | 03:26 | מאת: יצחק בן דוד

אני סובלת ככאבי תופת כל שעות היום , כל יום הוא ארוך וקשה , סבב הטיפולים הכימותרפיים שעברתי לא עזר בכלל לגידול והוא ממשיך להתפשט במהירות . עתה עיקר הגידול מצוי באיזור עמוד השידרה התחתון כך שכל תזוזת יד , רגל וגב גורמים לי לכאבים איומים מן הגיהנום . בגלל מקומו של הגידול הרופאים מסתייגים מניתוח כך שבינתיים אני עובד עצות . אשמח לדבר עם אנשים אחרים שנמצאים במצב דומה . אני חי על קצבת נכות כללית שנותן הביטוח הלאומי , וככה מסתדרים . הרכישה של התרופות ובניהם משככי כאב שנתנו לי היא יקרה . אז עם למישהו יש כדורים כאלה והוא לא צריך אנא אנא פנה אלי . מייל [email protected] . בברכה רבה יצחק בן דוד

23/02/2012 | 10:35 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

ניצור עמך קשר במייל. הרבה בריאות.

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"