תרומת תרופות לסכרת שאין לי צורך בהן

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

04/02/2012 | 10:39 | מאת: חוה

יש ברשותי מס' קופסאות של תרופות שאין לי צורך בהן. אני מעוניינת להעבירן לנצרכים שאין ידם משגת לקנות אותן: מטפורמין 4 קופסאות, גלוקומין 3 קופסאותרסיטל 40 מג - 1 קופסא, נובונורם 1 מ"ג -3 קופסאות, גלוקורייט 2 קופסאות, גנוביה 100 - 1 קופסא

05/02/2012 | 14:03 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

נשמח לקבל את התרופות ולנתבם למי שזקוק. כנסו לאתרינו , שם ישנה רשימת ריכוזי תרופות ברחבי הארץ, ומצאו את הסניף הקרוב לאזורכם לשם מסירת התרופות: WWW.HAVERIM.ORG.IL. תודה רבה והרבה בריאות.

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"