בקשה לעזרה עם תרופות פריון...

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

18/11/2011 | 00:31 | מאת: חדשה פה...

אני מתחילה בשבוע הקרוב טיפול ivf- פעם ראשונה - ואני די בלחץ. חוץ מזה מסתבר שאצטרך לממן את כל התרופות לבד (ללא השתתפות קופת חולים)!! רציתי לשאול אם את במקרה מכירה יש למישהי ?עודפי התרופות? מהפרוטוקול שלה ? אצטרך גונל 900, מנופור וסרוטייד. תודה מראש על כל עזרה....

24/11/2011 | 08:25 | מאת: לולה

אם אין לך ילדים כן יש השתתפות (90%)ואם את רק בתחילת הטיפולים לא נותנים מינונים גבוהים וזה לא יוצא כל-כך יקר.

30/11/2011 | 17:37 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

30/11/2011 | 17:39 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

שלום, פני למשרדי חברים לרפואה, בחלק מהתרופות ודאי נוכל לעזור. 073-2198805. שיהיה בהצלחה ובשורות טובות.

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"