דרוש טייקרב

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

13/09/2011 | 01:15 | מאת: נילה

שלום רב, אמי חולה בסרטן שד גרורתי זקוקה לתרופה טייקרב. אבל משום שקיבלה אותה בעבר בשילוב עם כימותרפיה אחרת קופת החולים לא מאשרת. האונקולוגית ממליצה לשלב עם הכימתרפיה החדשה. התרופה הביולוגית האחרת עשתה לה תופאות לוואי קשות ולכן היא לא יכולה לקבל אותה (הרצפטין). אם יש עודפים של טייקרב מאוד מאוד אשמח לקבל אותם. בכבוד ובתודה.

15/09/2011 | 15:45 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

צרו קשר עם חברים לרפואה, נשמח לעזור במה שאפשר. הרבה בריאות ובשורות טובות.

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"